Shoppen

5 cadeaus die je zomaar kan geven

Geef jij graag iemand een cadeautje, zomaar omdat je deze persoon graag ziet, maar weet je niet goed wat je hen kan geven? Geen zorgen! Wij geven je in dit artikel 5 cadeau ideeën om je oma, mama, vriendin of collega spontaan te verrassen.

© Pexels.com

1. Verwennerij

Wanneer we vragen aan mensen hoe het gaat, krijgen we al snel het antwoord terug ‘druk druk druk!’ We lopen onszelf al snel voorbij en schakelen over tot automatische piloot om zo de dagen door te komen. Daarom is het zeker een goed idee om zomaar een verwenpakket cadeau te doen aan iemand waarvan je merkt dat rust nemen even nodig is. Heb je het zelf ook ‘druk druk druk’? Geef dan ook een verwenpakket aan jezelf. Zelfzorg is natuurlijk ook belangrijk!

2. Bedankje

Bedankt om mijn vriendin te zijn. Bedankt om zo goed voor mij te zorgen. Bedankt om altijd naar mij te luisteren. Zijn dit bedankjes die je graag tegen iemand wil zeggen? Dan is een bedankje als cadeau natuurlijk perfect. Deze bedankjes kun je ook altijd zomaar geven. Een bloemetje om zelf te planten, een gepersonaliseerde tapasplank met de naam van de persoon op  of een leuke mok,… Kies zeker iets wat bij die persoon past, zo zit je altijd goed!

3. Samen een drankje doen

Wil je van je cadeau een gezellige avond maken? Dan kan je ook altijd een drankje trakteren aan deze persoon. Zo kan je meteen even bijpraten en er een leuke tijd van maken. Of je geeft de persoon die je wil een geschenk wil geven een drankje cadeau. Wil je deze laten personaliseren met een naam? Dit kan natuurlijk ook en maakt het bedankje meteen een stuk persoonlijker. Bij Geschenkatelier kan je steeds terecht voor leuke gepersonaliseerde cadeaus, dus neem zeker een kijkje op deze webshop!

© Pexels.com

4. Iets lekkers

Iets lekkers is altijd een goed idee! Wat is de lievelingstaart, favoriete snoep, lievelings chocolade of favoriete zoute snack van deze persoon? Hiermee kan je ook altijd iemand verrassen. Meer hoeft een bedankje of een spontaan cadeautje ook niet te zijn.

5. Een kaartje

Zeg je het graag met woorden? Schrijf dan een kaartje met waarom je deze persoon zomaar wil bedanken of waarom je deze persoon graag ziet. Dit is dan geen groot cadeau, maar kan wel een glimlach op deze persoon zijn/ haar gezicht toveren. Niets is leuker dan dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *