Fit & Gezond

Een aantal schoonheidsmythes ontkracht

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden

Veel vrouwen (en ook mannen) geloven in het gezegde dat er mooi uitzien hand in hand gaat met pijn. We moeten toegeven, in sommige gevallen is dat waar: een mooi en stijlvol paar stiletto’s laten je er meteen veel eleganter uitzien, en hoe hoger ze zijn, hoe beter. En voor gladde benen zullen we de irritaties van epileren of harsen moeten ondergaan. Maar mooi zijn, gaat verder dan dat. Heb je bijvoorbeeld een opvallende vlek in je gezicht, heb je complexen over een dubbele kin of beginnen je oogleden wat te hangen? Dan laten we daar vaak niets aan doen, uit schrik dat de bijwerkingen en pijn het niet waard zijn. Toch hoeven deze ingrepen lang niet gevaarlijk en pijnlijk te zijn. Tegenwoordig bestaan er heel wat esthetische klinieken die niet-invasieve schoonheidsbehandelingen aanbieden. Zonder operatie werken ze jouw onzekerheden weg en voel je jezelf mooier dan ooit, zonder pijn te lijden!

© Pexels.com

Na ontharing komen je haartjes dubbel zo hard terug

De kans is groot dat je jezelf ooit liet wijsmaken dat haartjes donkerder, feller en sneller terugkomen na een scheerbeurt. We kunnen je bij deze geruststellen, want deze stelling is lang niet altijd waar. Wanneer je epileert, blijven de haren tot wel vier weken weg. Epilatie verwijdert namelijk alles tot in de wortel, in tegenstelling tot een gewone scheerbeurt. Bovendien komen de haartjes nadien dunner en zachter terug. Waxen geeft hetzelfde effect als epileren, en is dus eveneens een prima alternatief voor scheren. Wil je echt all the way gaan? Dan is een laserontharing ideaal! Een laserbehandeling zorgt voor een permanente ontharing, Deze methode is bovendien geschikt voor elk deel van het lichaam. Na vijf tot tien sessies ben je volledig verlost van die vervelende haartjes!

Afvallen kan alleen met een streng dieet

Wil je komaf maken met wat overtollige kilootjes? Dan schiet een streng dieet of overmatig sporten waarschijnlijk meteen in je gedachten. Jammer genoeg houden we dat vaak niet lang vol en ondervinden we weinig effect. Toch is gewoon een gezonde levensstijl vaak al genoeg om je lichaam te verstevigen en af te slanken. Kom je niet aan het gewenste resultaat? Dan bestaan er een aantal natuurlijk en veilige manieren om hardnekkig vet te vernietigen, zoals de Coolsculpting of Cryolipolyse. Een combinatie van gezonde gewoontes en een natuurlijke behandeling kan dus wonderen verrichten!

© Pexels.com

Informeer je bij een gespecialiseerde esthetische kliniek

Wil je zelf bovenstaande mythes ontkrachten? Ga jezelf dan eens informeren bij een gespecialiseerde kliniek voor schoonheidsbehandelingen. De esthetische schoonheidsoplossingen van Lazeo zijn hiervan een goed voorbeeld. Zij hebben centra verspreid over heel Vlaanderen, en hebben enkel hooggekwalificeerde en getrainde professionals in huis. Voor elke behandeling vindt een intakegesprek plaats, zodat jouw behoeften duidelijk kunnen worden afgestemd met de mogelijke behandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *