Fit & Gezond

Cryolipolise: in topvorm zonder operatie

Van een sapjeskuur tot de fitness tot diëten, je hebt alles al geprobeerd. Maar je krijgt die laatste vetrollen, lovehandles of extra vetjes net niet weg. Herkenbaar voor velen, maar misschien bestaat er wel een oplossing. Wij zijn de oplossing in de wetenschap gaan zoeken. Een methode waar je jezelf niet voor hoeft uit te hongeren, geen urenlang naar de fitness moet gaan en al zeker niet onder het mes moet kruipen. Een manier waarop vetcellen verwijdert worden, zonder dat jij er al te veel voor moet doen? Dat klinkt als muziek in de oren. Cryolipolise wordt ook wel eens coolsculpting genoemd, de methode is ontwikkeld aan Harvard.

© Pexels.com

Cryolipolise, hoe werkt het?

Vetcellen bevriezen doet afvallen. Dat was de conclusie van dit innovatieve onderzoek. Het is namelijk zo dat vetcellen aangetast worden door de koude. De vetcellen bevriezen en worden daarna uit het lichaam afgevoerd. Het voordeel aan dit proces is dat wanneer de vetcellen eenmaal weg zijn, ze niet meer kunnen terugkomen. Bovendien kan cryolipolise een groot succes hebben op meerdere plaatsen waar er een teveel is aan vet. Een dubbele kin wordt verleden tijd, net zoals lovehandles, dikke benen of ander overtollig vet. Er kan tot wel 30% vet verwijdert worden door middel van een cryolipolise behandeling. Bovendien is cryolipolise niet gevaarlijk en zeer effectief en efficiënt.

Hoe lang duurt een cyrolipolise behandeling?

Je houdt er best rekening mee dat een cryolipolise een langer proces is, je ziet dus niet na 1 sessie direct het resultaat. Het aantal sessies hangt dan ook af van de hoeveelheid vet die aanwezig is. De duur en het aantal sessies verschilt vaak per zone van het lichaam. Het kan 2 tot 6 maanden duren voor je een duidelijk effect hebt, dit omdat de vetcellen de tijd nodig hebben om het lichaam te verlaten. Het aantal maanden hangt dus vooral af van de zone en kan van persoon tot persoon verschillen, geduld is dus een schone zaak. Maar we kunnen je verzekeren dat je een prachtig en effectief resultaat in de plaats krijgt, waar je relatief weinig voor moet doen. Je kan tijdens de behandeling gewoon liggen en op je telefoon scrollen of een boekje lezen.

© Pexels.com

Cryolipolise, alleen maar voordelen

Dat cryolipolise veel voordelen heeft dat is ondertussen wel al duidelijk, maar een behandeling op basis van wetenschap die goed wordt uitgevoerd heeft vaak meer effect dan eindeloos diëten en sporten zonder effect. Cryolipolise is dus ideaal voor de laatste kilo’s weg te krijgen of net dat overtollige vet waar jij je aan stoort. Heb je een lichaamsdeel in gedachten waar wel wat kilo’s af mogen? Dan is cryolipolise de ideale oplossing omdat je erg plaatselijk te werk gaat! Bovendien zie je relatief snel resultaat en is het volledig pijnloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *