Shoppen

De 3 beste personenweegschalen van 2021

Ik ben opzoek gegaan naar een nieuwe persoonsweegschaal, en voordat ik een keuze wilde maken heb ik vooraf 3 favoriete weegschalen met elkaar vergeleken. De Silvergear bluetooth wit, de Fitbit Aria Air zwart en de Withings Body + white.

De 3 beste personenweegschalen
© Pixabay.com

De Silvergear bluetooth personenweegschaal wit, is een weegschaal die ik kan verbinden aan mijn smartphone. Super handig want hierdoor krijg ik beter inzcht in mijn metingen en voortgang. En niet alleen míjn metingen en voortgang, maar dankzij de 5 instelbare gebruikersprofielen, ook de metingen van mijn gezin.

De weegschaal kan een lichaamsanalyse maken en meet onder andere je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, je bot- en spiermassa en mijn buikvet. Het meet alles wat nodig is om een goed beeld over mijn lichaam te krijgen. Wat ook heel fijn is, is dat je caloriebehoefte ook berekend wordt. Zo hoef ik zelf niet te puzzelen of allerlei tools via websites te gebruiken, dat kost alleen maar tijd.

Ik ben zeer tevreden over deze weegschaal. Het helpt mij bij het behalen van mijn sport- en afval doelen. De weegschaal ziet er mooi uit! Net zoals de prijs van 35,99.

De Fitbit Aria Air zwart is een weegschaal wat voor mij als Fitbit gebruiker zeer handig is. Deze weegschaal kan ik niet alleen verbinden aan mijn smartphone, maar ook aan mijn Fitbit tracker. Zo heb ik in één klap alle informatie wat nodig is om mijn sport- en afval doelen te behalen. Heel fijn!

Deze weegschaal heeft acht gebruikersprofielen, zo is hij zeer geschikt voor grote gezinnen, of misschien wel voor kleine groepen. Het enige wat jammer is maar wel belangrijk, is dat de weegschaal geen volledige lichaamsanalyse uitvoert, dus het meet geen vetpercentage en spiermassa. Het berekend wel je BMI en je meet uiteraard je gewicht.

De weegschaal ziet er netjes uit. De prijs is met 59,99 wel een beetje aan de dure kant voor wat je ervoor terug krijgt.

De 3 beste personenweegschale
© Pixabay.com

Als laatst heb ik de Withings Body + white bekeken. Dit is met de prijs van 99,99 de duurste van de drie. Ook deze weegschaal kan ik verbinden aan mijn smartphone. Dit is toch echt wel handig. Hierdoor hoef ik niet handmatig mijn gegevens ergens bij te houden, maar wordt dat voor je gedaan. Je kunt ook een streefgewicht invoeren en via de Health Mate app zie ik dan hoe ver ik van mijn streefgewicht ben af ben. Dat werkt zeer motiverend.

De weegschaal voert ook een lichaamsanalyse uit, zoals een vetpercentage meting, BMI meting, vochtgehalte en mijn spiermassa. En is met 8 gebruikersprofielen wederom ook geschikt voor de grote gezinnen en/of groepen. Hij heeft een luxe uitstraling en is zeer makkelijk in gebruik.

Persoonlijk vind ik de Silvergear personenweegschaal de beste van de 3. Het heeft alles wat de andere 2 weegschalen ook hebben. Zoals gebruikersprofielen en lichaamsanalyse. Met als toevoeging dat je caloriebehoefte ook wordt berekend. Wat ik zeer fijn vind! Daarnaast heeft de weegschaal ook een hele mooie prijs voor zoveel wat je ervoor terug krijgt. De duurste is in deze niet altijd de beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *