Shoppen

3 soorten vloeren die veel gebruikt worden

In het interieur zijn er altijd een aantal mooie vloeren die erg geliefd zijn. Dit kan zijn vanwege het ontwerp, vanwege de erg gunstige prijs of vanwege het eenvoudige leggen van de vloer bi jou in huis. Maar ook het tijdloze design en de erg goede akoestiek, kunnen redenen zijn van woningbezitters om te gaan investeren in een vloer. Wil je graag weten wat drie populaire vloeren zijn die regelmatig worden gebruikt? Lees dan vooral verder in dit artikel.

© Pexels.com

1. Een vloer in een visgraatpatroon

Je heb het vast en zeker wel een keer voorbij zien komen. Een vloer kopen in een visgraatpatroon is een erg geliefde investering onder woningbezitters. Je zorgt met een vloer in dit patroon voor een erg luxe uitstraling. Ook is de vloer te koop in diverse kleuren en je hebt de keuze uit een plank in verschillende lengtes en verschillende breedtes.

2. Een langwerpige plank van het beste kwaliteit hout

Een van de meest tijdloze ontwerpen waar we maar aan kunnen denken, is een vloer met een langwerpige plank. Gebruik daar alleen het beste kwaliteit hout voor, of ga voor laminaat dat enkel aan de hoogste standaarden voldoet. De vloer heeft daardoor een erg hoge duurzaamheid, kan tegen een stootje en is bestand tegen bijvoorbeeld objecten die vallen en water.

3. Een stoere vloer van kurk

De kans is erg groot dat je nog niet helemaal bekend bent met een vloer van kurk. Dat is ook niet zo gek, want dit is vandaag de dag een van de nieuwste toevoegingen aan de wereld van vloeren. Echter heeft dit zijn voordelen al meer dan goed bewezen. Waar je van profiteer? Kurk heeft van nature een erg hoge akoestische waarde. Hierdoor kunnen geluiden in huis optimaal worden gedempt. Daarnaast is er ook enorme keuze op het gebied van kleuren en prints. Hierdoor is de houtlook eigenlijk niet van echt te onderscheiden en zorg je dus voor een erg sfeervolle vloer bij jou in huis.

© Pexels.com

Eenvoudig en snel een vloer kopen

Op dit moment heb je een erg goed beeld gekregen van de drie meest populaire vloeren van dit moment. Is het voor jou de hoogste tijd om te investeren in een degelijke en goede vloer? Bekijk dan eens alle mogelijkheden online en bestel je favoriete stijl vloer erg makkelijk bij een online specialist op het gebied van vloeren. Er is altijd wel voor ieder wat wils en de vloeren zijn ook nog eens in enorm veel prijsklassen te koop. Wie weet start je binnenkort al met het leggen van je eigen vloer of je gaat deze kus uitbesteden aan een professional.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *