Shoppen

Beleggen in handtassen: het bestaat

Wanneer je denkt aan beleggen, denk je al gauw aan de grote jongens in Wallstreet, makelaars die huizen opkopen, verzamelaars van klassieke auto’s of particulieren die hun geluk zoeken op de aandelenmarkt. Waar je wellicht niet aan denkt, is het beleggen in handtassen. Een handtas lijkt vooral functioneel en leuk om een outfit mee compleet te maken, maar beleggen met handtassen kan ook zeker. Wil je weten hoe dit te werk gaat en hoe jij hiermee kunt beginnen? Lees dan gauw verder en start ook met het beleggen in handtassen.

Beleggen in handtassen het bestaat
© Pixabay.com

Hoe kun je beleggen in handtassen?
Een handtas lijkt een functioneel voorwerp, maar wanneer je de juiste tas hebt, kun je in een hoop geld mee verdienen. Designertassen kunnen namelijk in waarde verhogen na verloop van tijd. Een vintage tas van een bekende designer is al gauw heel wat waard. Door te investeren in de juiste tassen, kun je over een tiental jaar heel wat geld verdienen.

Welke tassen kun je gebruiken?
Een standaard tas van een warenhuis zal niet enorm stijgen in waarde of er zal geheel geen interesse in zijn. Maar een handtas van een bekend merk, is zeker de moeite waard. Deze is over een aantal jaar al een klassieker en kan zijn aankoopprijs dan meer dan waard zijn. De beste tassen om te gebruiken, zijn niet alleen van bekende designers, maar ook limited edition modellen. Wanneer je een limited edition Chanel of Prada op de kop weet te tikken, kun je deze over een aantal jaar verkopen voor een leuke prijs.

Lange adem beleggen
Het investeren en beleggen in handtassen is een manier van beleggen waar je een lange adem voor moet hebben. Deze tas zal niet in een dag exponentieel in waarde stijgen. Wel kan zo’n tas over tien jaar al een leuk bedrag opbrengen en zeker over 50 jaar. Het is dus een investering voor later en je kunt het zien als een appeltje voor de dorst. Verkoop de tas ook niet te snel. Wanneer je merkt dat de tas in waarde stijgt, kan het aantrekkelijk lijken om te verkopen. Maar wanneer dit financieel niet noodzakelijk is, is het verstandig om te wachten. De waarde van deze tassen blijft namelijk veelal stijgen.

Beleggen in handtassen het bestaa
© Pixabay.com

Gebruiken of opslaan?
Het lijkt dus een goede reden om een designertas te kopen en te gebruiken als investering. Dit kan de perfecte smoes zijn om die nieuwe Chanel te kopen. Het is wel belangrijk dat je deze aankoop ziet als investering en niet om te gebruiken. Deze tassen zijn natuurlijk alleen veel waard, wanneer deze nog in goede staat zijn. Het is dus raadzaam om deze tassen veilig op te bergen en in de juiste, vochtvrije, ruimte. Zo blijft de tas in perfecte staat en kan deze later heel wat opleveren.

Heb jij een oude handtas op zolder gevonden? Wellicht is deze vandaag de dag al heel wat waard. Wil je starten met beleggen in handtassen? Dan moet je een duidelijke strategie hebben. Het is namelijk een flinke investering waar je pas over tientallen jaren echt profijt van hebt. Het is natuurlijk wel de beste reden om eindelijk eens een prachtige designer handtas te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *