Shoppen

Geef een juweel cadeau

Het is niet altijd eenvoudig om een origineel cadeau te geven aan iemand uit je omgeving. Zeker wanneer je deze persoon al erg lang kent, kan het zijn dat je inspiratie soms ver zoek is. Je wil een origineel cadeau geven, maar het moet ook een cadeau zijn waar de persoon in kwestie blij mee is. Een juweel kan een leuke optie zijn omdat je er heel wat mogelijkheden in hebt. Daarnaast kan je het zo persoonlijk maken als je zelf wil door er een boodschap in te laten graveren.

© Pixabay.com

Welk juweel koop je het beste?

Er zijn verschillende opties wanneer je een juweel cadeau wil geven. Je kan kiezen voor oorbellen, een armband of een ketting. De eerste keuze die je moet maken is het kiezen van de juiste kleur. De meest voorkomende kleuren zijn goud, zilver en rosé. Kijk hiervoor naar de andere sieraden die de persoon draagt aan wie je dit juweel cadeau doet. Op basis daarvan kan je een keuze maken. 

Zodra je de kleur hebt gekozen, moet je beslissen welk soort juweel je cadeau zal geven. In het geval van oorbellen kan je heel eenvoudige controleren of de persoon in kwestie gaatjes heeft of niet. Zelfs voor iemand niet vaak oorbellen draagt, kan dit een leuk geschenk zijn. Geen gaatjes? Geen probleem, want tegenwoordig zijn er ook heel wat hippe en mooie clipoorbellen op de markt. Wanneer iemand bijvoorbeeld heel vaak een armband draagt, kan je ervoor kiezen om een armband voor dames te geven die past bij je moeder, zus of vriendin. Een andere mogelijkheid is om een bijpassende ketting cadeau te geven. 

© Pixabay.com

Kies voor een persoonlijke boodschap

Het leuke aan juwelen geven is dat je er vaak ook nog een boodschap in kan laten graveren. Wanneer je kiest voor een ketting, kan je bijvoorbeeld een ketting laten maken met de naam van de persoon in kwestie. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan het geschenk. Kies je voor een armband, dan kan je er een iets langere boodschap in laten graveren. Dat kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de armband zijn. 

Indien je een armband koopt voor je lief, kan je ervoor kiezen om de startdatum van jullie relatie te laten graveren. Bij een trouw- of verlovingsring kan je dan weer kiezen om de datum van je verloving of de datum van je trouw te laten graveren. 

Er zijn met andere woorden mogelijkheden genoeg. Bepaal daarom op voorhand ook je budget. Juwelen zijn niet de goedkoopste geschenken, maar wanneer er goed zorg voor wordt gedragen, kan je het je hele leven dragen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *