Shoppen

De 5 populairste parfums van dit jaar

Het is heerlijk om zo nu en dan een parfum op te spuiten. Parfum dateert al uit de pruikentijd, waarbij mensen parfum opspoten om geuren te maskeren die door een gebrek aan hygiëne ontstonden. Dat is nu niet meer het geval. Het nut van parfum is vooral om ervoor te zorgen dat je een lekkere geur op je huid hebt. Je kunt het zien als een kledingstuk. Er zijn mensen die nu niet meer zonder een geurtje op te spuiten de deur uitgaan omdat het gewoon een onderdeel is van hun dagelijkse outfit. Er zijn veel geuren te verkrijgen, maar wat zijn nu de beste parfums en de lekkerste om op te spuiten op dit moment? De vijf populairste parfums van het jaar hebben we op een rij gezet.

© Pixabay.com

Paco Rabanne Lady Million

Een van de lekkerste geuren op dit moment is die van Paco Rabanne, genaamd Lady Million. Het prachtige flesje valt al direct op en heeft veel weg van een diamant. Het geurtje werd voor het eerst op de markt gebracht in juli 2010 en is daarna uitgegroeid tot een van de populairste geuren voor vrouwen. Er is een unieke mix van geuren die ontstaat doordat er ingrediënten zoals framboos, neroli, oranjebloesem, jasmijn, sambac, honing, patchoeli en citroen door elkaar zijn gemengd. Dit geeft een heerlijke frisse geur en daarnaast komen de bloemige elementen ook goed tot hun recht.

Dior Miss Dior

Het flesje doet misschien schattig aan door de mooie roze kleur van de parfum en het strikje om de hals van het flesje, maar de geur heeft meer iets weg van een kleurrijk bloemenboeket. Met 100 milliliter in het flesje kun je een lange tijd doen met dit flesje. Je hebt ook maar weinig nodig van de parfum, omdat de geur sterk genoeg is zodat je er lekker zuinig mee kan doen.

Carolina Herrera Good Girl

Dit is een parfum die je echt niet over mag slaan. Het flesje in prachtig vormgegeven als een luxe stilettohak. Je zou deze zo aan willen trekken! De parfum werd uitgegeven in het jaar 2016 en is sindsdien niet meer van de markt verdwenen. De zoete en sensuele geur van de parfum is wat vele mensen aantrekkelijk vinden en met 30 milliliter in het flesje, is het een geur waar je zuinig mee om kunt gaan.

© Pixabay.com

Paco Rabanne Olympéa

Paco Rabanne staat maar liefst twee keer in de lijst. Ook bij deze parfum heeft het merk zich weer weten te overtreffen. Het flesje ziet er prachtig vormgegeven uit en het is handig te plaatsen in de kast, op een tafel of mee te nemen in de tas. De parfum werd in het jaar 2015 op de markt gebracht en de geur kenmerkt zich door de vriendelijke compositie. De geur overheerst niet en geeft een heerlijke toevoeging op de eigen lichaamsgeur.

Yves Saint Laurent Libre

En natuurlijk mag ook Yves Saint Laurent niet ontbreken met de Libre geur. Een prachtige fles met mooie goudtinten en een vriendelijke en niet overheersende zoete geur. Ideaal voor vrouwen die waarde hechten aan een lichte geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *