Vrije Tijd

Reizen in stijl doe je zo!

Met al die verlengde weekendjes en de zomervakantie binnen handbereik, wordt het dringend tijd om uitstapjes en reisjes te plannen. Niets vervelender dan je vrije dagen thuis door te brengen. Niet alleen ervaar je geen echt vakantiegevoel wanneer je thuis blijft, je mist ook allerhande ervaringen die je opdoet wanneer je de wijde wereld intrekt, zelfs al is het in eigen land. Of je nu goed voorbereid op vakantie vertrekt of last minute beslist om de wereld te gaan verkennen, met de volgende tips wordt het sowieso een onvergetelijke vakantie!

© Pixabay.com

Laat het los

Het fijne aan vakantie is dat je niet bezig hoeft te zijn met de beslommeringen van alledag. Schakel je werktelefoon uit, verplicht jezelf om je mails niet te lezen en pluk de dag zoals hij komt. Sta je in de file? Geen probleem, je bent op vakantie en hebt alle tijd. Autopech? Maak van de nood een deugd en zet je alvast even in het zonnetje met een boek terwijl je op de pechverhelping wacht. Zeurende kinderen onderweg? Koop ze gerust een keertje om met snoep of ijs. Die paar dagen of weken dat jullie weg zijn, hoeft alles niet zo strikt en streng te zijn.

Minimalistisch of gepakt en gezakt?

Bij het inladen van je auto kan je uit twee opties kiezen. Ofwel neem je enkel het strikt noodzakelijke mee op reis, en koop je onderweg aan wat je nog blijkt te missen. De andere optie is dat je vooraf goed nadenkt over alle spullen die je nodig hebt en ze alvast meeneemt van thuis. Zeker wanneer je (jonge) kinderen hebt, is die tweede optie misschien wel de veiligste. Overweeg ook zeker om wat speelgoed, steps, fietsen, … mee te nemen. Al die spullen nemen natuurlijk veel plaats in. Om zeker te zijn dat je alles wat je nodig hebt mee kan nemen, overweeg je misschien best om een ruime wagen aan te kopen, zoals een tweedehands Citroën Berlingo. Deze auto is de ideale gezinswagen omdat hij flexibel, betrouwbaar en betaalbaar is. Een tweedehands Citroën Berlingo is dan ook dé ideale auto wanneer je met je gezin op reis wil gaan.

© Pixabay.com

Je vrijheid tegemoet cruisen

Hoeft voor jou niet alles strak gepland en geregeld te zijn? Dan is de wind volgen in een sportieve wagen misschien meer jouw manier van op reis te gaan. Met een tweedehands BMW X3 kan jij reizen in stijl. Op de ochtend van vertrek bekijk je het weerbericht in Europa om te zien waar de zon schijnt, en in die richting vertrek je gewoon. Slaapplek vinden kan je gemakkelijk last minute online doen. Door niet vooraf te weten waar je naartoe gaat, kan je met een open blik vertrekken en beleef je de mooiste reiservaringen. Door deze reis aan te gaan in een tweedehands BMW X3, beleef je je vakantie in een stijlvolle, sportieve, snelle en praktische wagen. Zo ligt de wereld gegarandeerd aan jouw voeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *