Shoppen

Telefoonhoesje ontwerpen: unieke en exclusieve modellen

De technologie wordt steeds geavanceerder: smartphones worden steeds complexer en beschikken over meer middelen, terwijl ze dunner en dus kwetsbaarder worden.

Telefoonhoesje ontwerpen unieke en exclusieve modellen
© Deindesign.be

In die zin staan telefoonhoesjes bovenaan de lijst van smartphone-accessoires, en terecht. Ze zijn verkrijgbaar in honderden opties en gaan veel verder dan een versiering voor de smartphone. Als je een kwaliteitsproduct met de juiste afwerking kiest, zal dat de levensduur van jouw toestel zeker verlengen.

Personalisering
Smartphones lijken tegenwoordig erg op elkaar. Voor degenen die graag opvallen in de menigte, kan een telefoonhoesje het verschil maken. Er zijn discrete modellen, voor degenen die alleen bescherming willen, en flitsende, voor degenen die van de smartphone een manier maken om hun stijl te tonen.

Er is een verscheidenheid van aangepaste telefoonhoesjes die kunnen worden gevonden op de markt. Ze beschermen de structuur van de smartphone en geven het toestel een unieke look, naargelang de smaak van de gebruiker. Met functies die gericht zijn op bescherming tegen schokken of met een lichtere structuur, diversifiëren de telefoonhoesjes zich om aan verschillende eisen te voldoen.

Bekijk de meest populaire types van aangepaste telefoonhoesjes:

Gepersonaliseerd telefoonhoesje met foto
De aangepaste telefoonhoesjes omvatten een grote verscheidenheid van compatibele modellen. De opties variëren van oudere handsets tot recente releases, met inbegrip van merken als Apple, LG, Motorola, Samsung, Xiaomi en anderen.

Bovendien kunt je de details van de samenstelling van het telefoonhoesje kiezen, aangezien maatwerk kan worden gedaan op een eenvoudig telefoonhoesje of een anti-impact model. Ze zijn meestal gemaakt van TPU-silicone en kunnen, naar keuze van de gebruiker, meer dan één afgedrukte foto bevatten.

Gepersonaliseerd telefoonhoesje met naam
Bij dit type telefoonhoesje moet de consument de thema’s kiezen alvorens verder te gaan met de volgende stappen. De kleur van het lettertype kan worden aangepast, maar de plaatsing van de naam varieert meestal niet. Ook hier is het gebruikte materiaal meestal TPU.

Telefoonhoesje ontwerpen met jouw naam en genieten van een uniek en exclusief accessoire? Het kan in een handomdraai.

Telefoonhoesje ontwerpen unieke en exclusieve modelle
© Deindesign.be

Gepersonaliseerd voetbalteam telefoonhoesje
De voetbalthema’s kenmerken een grote verscheidenheid van personalisering. De modellen omvatten reproducties van teamshirts, symbolen of zelfs de teamvlag.

In sommige gevallen is het mogelijk de naam van de speler en het rugnummer van het shirt af te drukken om de patronen van de kleding te simuleren. Een uitstekend geschenk om aan een vriend te geven die gepassioneerd is door voetbal.

Gepersonaliseerd telefoonhoesje voor koppels
Voor koppels hebben dubbele telefoonhoesjes meestal hetzelfde gekozen thema. Deze illustratie is echter in tweeën gesplitst – ieder krijgt een deel. De ontwerpen variëren van harten, citaten, tot personages.

Opgemerkt zij dat telefoonhoesjes afzonderlijk worden verkocht, waarbij vaak de kant – links en rechts – is aangegeven, zodat er geen verwarring kan ontstaan bij de aankoop van het aanvullende telefoonhoesje.

Extra functies
Ten slotte zijn er ook telefoonhoesjes die extra functies voor het toestel hebben. Dit is het geval bij toestellen met steunen aan de achterkant, waarmee je het toestel kunt ophangen of tussen jouw vingers kunt ondersteunen om meer stabiliteit te hebben bij het nemen van foto’s.

Sommige modellen hebben ook magnetische functies, terwijl andere een steun hebben zodat het toestel in een comfortabele positie op de tafel blijft liggen en perfect is om video’s te bekijken. Er zijn ook modellen die van de smartphone een mini tasje maken, waarin je jouw documenten en kaarten kunt opbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *