Seks & Relaties

Waarom condooms online bestellen?

Condooms kopen bij de supermarkt, voor sommigen onder ons is het altijd wat lastig, anderen hebben er geen problemen mee en bestellen met een big smile hun nieuwste rubbertjes. Behoor jij tot de eerste categorie? Dan is condooms online kopen waarschijnlijk wel iets voor jou!

Waarom condooms online bestellen
© Pixabay.com

Condooms everywhere

Het grootste assortiment kapotjes vind je op het wereldwijde web. Van fluoriserend tot extra glijmiddel met een stimulerend effect, je vindt er de leukste varianten. Ben je eerder into ribbeltjes en nopjes? Ook dan zal je online meteen vinden wat je nodig hebt. Je hoeft geen lastig gesprek aan te gaan met de apotheker om de hoek om toch te horen te krijgen dat hij niet heeft wat je zoekt. Go digital! Je klapt gewoon je laptop open en condooms bestellen, easy! Meteen een hele voorraad inslaan, waarom niet? De condooms worden altijd netjes verpakt in een discreet doosje zodat noch de postbode, noch je roommate of je moeder grote ogen zullen trekken. Je kan meteen een hele summer stash bestellen, want het belooft een hete zomer te worden. De prijzen zijn online vaak lager dan in de supermarkt of apotheker, dat is ook nog eens mooi meegenomen, toch?

Reviews en praatjes

Sommige fabrikanten beloven je condooms als hemel op aarde: hyperintense orgasmes en vrouwen die in een fractie van een seconde zouden klaarkomen. Don’t let them fool you girls. Klinkt geweldig allemaal, maar je moet het met een korrel zout nemen. Hoe weet je dan welke de beste zijn? Gelukkig kan je online reviews checken: levensechte ervaringen en de mening van mensen zoals jij en ik geven je een duidelijker beeld van wat je nu echt mag verwachten. Dat geldt trouwens niet enkel voor condooms, maar voor zowat alle artikelen die je online vindt. Je kan natuurlijk ook altijd te luisteren gaan bij een vriend of vriendin.

Waarom condooms online bestelle
© Pixabay.com

Een afspraakje?

Datenight! Klaar om er een spannend avondje van te maken? Wil je je crush eens verrassen met een pikant setje? Dan is een babydoll misschien wel een geschikte keuze. Een babydoll is sexy, pikant, maar niet per se té opzichtig. Je kan kiezen voor een echt uitdagend model of iets klassiekers. Ook een babydoll kan je makkelijk online bestellen. Er zijn honderden verschillende soorten, in verschillende vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Online bestellen is hier ook weer super makkelijk. Gewoon op je gemak van thuis uit de modelletjes bekijken en rustig een keuze maken, zonder shopstress, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *