Seks & Relaties

Na al die jaren weer verliefd zoals toen

Wanneer je al lang samen bent met jouw partner kan het gebeuren dat je in een sleur terecht komt. Je bent elkaar gewend en de passie lijkt er een beetje vanaf. Zo kan ook de extreme verliefdheid van de eerste maanden of jaren gaan afnemen na verloop van tijd. Ben jij nog wel tevreden over jouw relatie, maar kun je jezelf niet meer verliefd noemen? Zo zorg je ervoor dat je weer verliefd wordt op jouw partner en jullie relatie op en top blijft.

Na al die jaren weer verliefd zoals toen
© Pixabay.com

Verras jouw partner
Zitten jullie vast in een sleur en gebeurt er niet zoveel bijzonders meer? Waar je in de eerste maanden nog vaak op date ging of iets speciaals ondernam, kan dat in de jaren die volgen steeds minder worden. Zorg dat de vlam der verliefdheid weer opbloeit en doe iets speciaals voor jouw partner. Dit kan een bosje bloemen meenemen zijn, maar ook een flinke schoonmaakbeurt van het huis of een huisgemaakt dineetje. Zo breng je wat meer speelsheid terug in de relatie en laat je zien dat je nog steeds van hem of haar houdt.

Date night
Maak er prioriteit van om minstens één avond per week iets speciaals samen te doen. Ga bijvoorbeeld uit eten, laat eten thuis bezorgen of ga echt de stad in. Door samen avonturen te beleven houdt je de relatie interessant. Zo kan de verliefdheid vanzelf weer opbloeien.

Herinneringen ophalen
Wil je je weer zo verliefd voelen als eerst? Focus je dan niet te veel op de problemen van nu, maar ga eens terug in de tijd dat het wel allemaal rozengeur en maneschijn was. Pak er een oud fotoboek bij of maak een fotoboek van de afgelopen jaren. Door terug te kijken naar wat jullie allemaal hebben meegemaakt, kan de verliefdheid opeens weer flink toenemen. Door te zien wat jullie allemaal al hebben bereikt samen, kan de verliefdheid voor de toekomst exponentieel toenemen.

Na al die jaren weer verliefd zoals toe
© Pixabay.com

Experimenteer in de slaapkamer
Voorkom dat je uitgekeken raakt op jouw partner en houdt het spannend. Wil je je weer verliefd voelen? Probeer dan eens wat nieuws uit in de slaapkamer om elkaar helemaal opnieuw te ontdekken. Je kunt samen praten over deze gevoelens en samen bedenken wat een goede optie is. Natuurlijk kun je jouw partner ook spontaan verrassen wanneer hij/zij thuiskomt van het werk.

Weekendje weg
Een weekendje weg met z’n twee is de beste manier om weer lekker verliefd te worden op elkaar. Even tijd met z’n twee en zonder enige afleiding van de buitenwereld. Ga samen op avontuur en geniet van een ontspannen weekend. Tijdens een weekendje met z’n tweeën in een andere omgeving kun je je weer helemaal verliefd gaan voelen.

Je kunt er best van schrikken wanneer je merkt dat de verliefdheid voor jouw partner afneemt. Dit is nergens voor nodig. Maar gebruik van de bovenstaande tips om je weer helemaal verliefd te voelen. Investeer in je relatie en in elkaar om de vlinders weer flink de buik te voelen fladderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *