Seks & Relaties

De kunst van het flirten

Flirten is leuk. Flirten zorgt voor zelfvertrouwen. Flirten doet je positief in het leven staan. Kortom, er is niets slecht aan flirten. Bovendien is het niet alleen goed om je lief in bed te krijgen. Flirten zorgt ook dat je een zakelijke opdracht toegewezen krijgt, dat je als eerste naar de wc mag (want je moet “heel, heel” dringend), en op vele andere momenten. Daarom geven we je in deze blog 5 concrete tips die van jou een betere flirter maken.

De kunst van het flirten
© Pixabay.com

Tip 1: laat jezelf stralen.

Hiermee bedoelen we niet dat je gekke bekken moet trekken, zoals het zonnetje bij de Teletubies. Herinner je dat nog? Wat we wel bedoelen, is dat je zorg voor jezelf draagt. Een slobbertrui en een versleten jeans is prima thuis. Maar als je echt iets voor mekaar wil krijgen dan zal je meer aandacht aan jezelf moeten besteden. Zorg dus dat je je aantrekkelijk voelt. Hierdoor kom je zelfzeker over. En die zelfzekerheid is belangrijk bij het flirten.

Tip 2: maak oogcontact

Niets is zo vervelend dan dat je met iemand praat die constant oogcontact mijdt. Het is juist plezant als je oogcontact maakt. Niet alleen straalt dit nog meer zelfvertrouwen uit (zie tip 1), maar de ander voelt zich ook aangesproken. Oogcontact maken heeft hetzelfde effect als even ‘hallo’ zeggen. Misschien is het zelfs nog beter. Want je schenkt écht aandacht aan iemand anders.

Tip 3: ik lach, jij lacht, wij lachen

Mensen die veel lachen komen heel positief over. Dat vinden veel mensen heel aantrekkelijk. Als je met iemand flirt, kan je dus beter veel lachen. Het straalt enorm veel enthousiasme uit. Je moet natuurlijk niet bulderen van het lachen. Een eenvoudige glimlach volstaat al. Krul die mondhoeken. Nu!

De kunst van het flirte
© Pixabay.com

Tip 4: neem een open houding aan

Een juiste lichaamshouding is ook belangrijk bij het flirten. Een open houding zal tot succes leiden. Onze tip is dus om met open benen en open armen tegenover je flirt te zitten. Zo kom je vanaf het begin ontspannend over. Het lijkt alsof je op je gemak bent. Flirten mislukt wanneer de ander denkt dat je niet op je gemak bent. Zorg dus dat je een open houding hebt.

Tip 5: durf te zijn wie je bent

Veel mensen vinden het enorm sexy als iemand is wie hij of zij wil zijn. Als iemand lef heeft om vol voor zijn of haar dromen te gaan. Het leven is dan véél interessanter. Ook bij het flirten is het belangrijk dat je jezelf blijft en je durft tonen. Dit is niet naïef, maar juist héél sexy. Op deze manier gooi je immers al je charmes in de strijd. En dat zal de persoon met wie je flirt heel erg waarderen. Ga ervoor!

Flirten is niet moeilijk

Flirten is eigenlijk niet moeilijk. Je moet geen gekunstelde grapjes maken of gekke bekken trekken. Je moet vooral jezelf zijn én aandacht geven aan de persoon met wie je flirt. Dat op zich is al heel sexy. Veel succes met flirten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *