Seks & Relaties

Welke lingerie verkies jij?

Lingerie kiezen, daar krijg je pas keuzestress van! Bh’s bestaan in alle vormen, kleuren en maten. Met beugel, zonder beugel, in kant, voorgevormd of niet en ga zo maar door. Om nog maar te zwijgen van al die verschillende soorten slips waaruit je kan kiezen. Er is voor elk wat wils, dat is zeker, maar het maakt kiezen wel extra moeilijk. In dit artikel geven we je enkele tips om de leukste lingerie te dragen.

© Pixabay.com

Goede pasvorm

Het allerbelangrijkste bij lingerie is dat je de goede maat kiest. Zeker voor bh’s is dat cruciaal. Een goede bh biedt voldoende ondersteuning en de bandjes mogen niet in de huid snijden, maar ook niet afzakken. Het beste wat je kan doen, is in de winkel om advies vragen. De verko(o)p(st)ers zullen je maten opmeten en op basis daarvan enkele geschikte modelletjes voorstellen. Heb je wat schroom om advies te vragen, dan zijn er ook enkele dingen waar je zelf op kan letten. Zo moet de bh-band op je rug perfect aansluiten voor een goede ondersteuning. Ook de bh-bandjes moeten goed op de schouders zitten, niet te los en niet te strak. Heb je een zwaardere boezem, kies dan zeker een bh mét beugel voor maximale ondersteuning. Tot slot moeten je borsten helemaal in de cups passen. Krijg je als het ware een dubbele borst, dan is de cup te klein.

Sexy

De perfecte maat gevonden? Dat is het tijd om een setje uit te kiezen waar jij je sexy in voelt. Je kan sexy lingerie dragen om je partner te plezieren, maar even goed voor jezelf. Wie zich sexy voelt, voelt zich goed in zijn vel. Een balconette bh in kant doet het altijd goed, maar ook een bralette is erg mooi en dé must have in je kledingkast. Een blazer erover en je bent klaar voor een fancy feestje. Onder zo’n sexy bh hoort uiteraard een sexy slipje. En wat is er hotter dan een string of een tanga? Kies je voor een exemplaar in kant of moet er voor jou niet te veel stof aanhangen?

© Pixabay.com

Comfy

Een string is ontzettend sexy, maar misschien niet zo comfortabel voor jou? Draag je naar kantoor, bijvoorbeeld, liever een comfy slip? Dan heb je geluk, want in het aanbod aan ondergoed voor dames vind je ook comfy exemplaren zoals een boxershort of een hoge slip die ook je buikje wat verbergt. Over verbergen gesproken: een corrigerende slip is perfect om te dragen onder een strak kleedje. Ben je wat onzeker over cellulitis of kleine vetkwabjes, dan hoef je je daar met een corrigerende slip geen zorgen meer over te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *