Seks & Relaties

Hoe bedoel je het is over!?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, je werd nietsvermoedend zomaar aan de kant gezet. Met één of ander nergens op gebaseerd slap excuus, waarom de relatie niet werkte. Waarbij je ook nog eens een flinke trap na krijgt doordat je wordt beledigd.

Hoe bedoel je het is over!
© Pixabay.com

En was het niet bij jou, dan heb je het vast wel eens om je heen gehoord. Over die kerel die een laffe reden had om de relatie te beëindigen. Zo laf, dat je je afvroeg of die kerel zijn mannelijkheid was verloren. Nou daar ga ik het over hebben. Over de grofste redenen om een relatie te beëindigen.

Ik heb hiervan een top 3 gemaakt beginnend bij het minst erg, naar het ergst. Op nummer 3 staat de reden om het uit te maken, dat je volgens hem/haar een slechte hygiëne hebt. Met andere woorden: je stinkt. Of misschien brengt hij/zij het wat milder door te zeggen dat je niet zo fris ruikt. Je zou denken dat dit een reden is waar wat aan gedaan kan worden. Maar degene is al dusdanig afgeknapt op je geur en kan jullie hierdoor dus niet meer samen zien.

Eerlijk gezegd zou het mij pijn doen en zeer onzeker maken. Daarom vind ik dit ook een zeer grove reden om een stop achter de relatie te zetten. Dubbelop zoveel pijn. De liefde van je leven maakt het uit met als reden dat je stinkt. Au!

Op nummer 2 staat de reden dat je bent aangekomen en nu een tikkeltje te dik bent. Oef! Die doet zeer! En ook hier zou je wat aan kunnen doen maar daar kan niet op gewacht worden, je moest maar gewoon slank blijven zoals je in het begin van de relatie was.

Hoe bedoel je het is over
© Pixabay.com

Je hoorde al een tijdje rare opmerkingen over je lichaam en eetgewoonten. Maar ja, we hebben allemaal wel eens een periode waarbij we ons even laten gaan. Is dat dan een reden om iemand zo te dumpen? Je hoort in een relatie door dik en dun te gaan. En deze persoon nam dat iets te letterlijk! Natuurlijk zeer bekrompen en kortzichtig, dus wees maar blij dat je er vanaf bent!

Stipt op nummer 1 staat de reden dat je dom bent. Of op een wat zachtere manier, je bent niet zo slim! En dan wordt het ook nog eens zo gebracht alsof je niet begrijpt wat er wordt gezegd. Ja, is ook logisch want je staat met een mond vol tanden. Want wat zeg je nu? Oh dus je vindt dat we niet levelen, dat we niet over dezelfde dingen kunnen praten. Je vindt mij dom?

Ouch! Als je nog niet over jezelf twijfelde dan ga je dat nu wel doen! Dit komt hard aan! Maar hopelijk ga je niet twijfelen want niemand bepaald of je dom bent of niet. Zou wat zijn! In ieder geval getuigt het van geen greintje respect.

Dit waren de 3 grofste redenen om een relatie te beëindigen. En zoals je kunt lezen, grof zijn ze zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *