Shoppen

Eettafelstoelen in alle vormen en maten

De perfecte eettafelstoel vinden is moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Hij moet namelijk passen bij de indeling van de ruimte, de inrichting van het interieur en – het belangrijkste van al – bij de eettafel. De klasse en uitstraling van de stoelen hangt dus af van heel wat factoren. Gelukkig bestaan eettafelstoelen in alle vormen, maten en kleuren, zodat jij ongetwijfeld het perfecte model vindt om jouw eetkamer een ware boost te geven. Naast de traditionele stoelen, zijn er nog een aantal andere opties om jouw eettafel te vervolledigen. Denk maar barstoelen of eetkamerzetels.

© Pexels.com

Barstoelen

Met barkrukken maak je jouw kookeiland of bartafel helemaal compleet. Het creëert een gezellige en open sfeer, en ze tillen jouw eetkamer meteen naar een hoger niveau. En als je dacht dat een barstoel beperkt is in opties, dan heb je het goed mis. Afhankelijk van jouw voorkeur kan je kiezen voor een neutrale kruk, of eerder een luxueuze barstoel. Ook kan je spelen met de kleur en het materiaal, waardoor je de stijl van de kruk volledig zelf in handen hebt. Wat je ook kiest, met een barkruk kan je zonder twijfel urenlang gezellig tafelen, en geef je jouw interieur een unieke touch. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan eens een bezoekje aan een meubel speciaalzaak. Zo vind je bijvoorbeeld bij Urban Sofa heel wat verschillende barstoelen in verschillende modellen. De experts geven je graag het nodige advies, zodat je gegarandeerd de juiste stoelen mee naar huis neemt.

Eetkamerzetels

Wil je écht all the way gaan? Maak jouw eethoek dan helemaal af met een heerlijke, comfortabele eetkamerzetel. Een bank straalt enorm veel charme uit, en biedt bovendien tal van praktische voordelen. Zo kunnen er meer mensen rond de tafel zitten en is het bijgevolg plaatsbesparend. Bovendien is een bank perfect te combineren met losse eetkamerstoelen. Zet bijvoorbeeld de bank tegen een muur, en plaats aan de stoelen aan de overkant van de tafel. Op die manier creëer je een uiterst gezellig en uniek effect in de eetkamer.

© Pexels.com

Urban Sofa: de specialist in kwalitatieve eetkamerstoelen

Twijfel je nog over de stijl of kleur van jouw eetkamerstoelen? Vraag dan raad bij een expert. Zo kan je bij Urban Sofa altijd terecht voor professioneel advies op maat van jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je jouw eetkamermeubels volledig stijlen hoe jij het wil. Dankzij de meer dan 200 stoffen en verschillende extra opties ontwerp jij zelf de eetkamerstoel die helemaal bij jouw interieur past. Tot slot kan je rekenen op 100% duurzaamheid, en dat zonder meerprijs. Kortom: vind de stoel die écht bij jouw en je eetkamer past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *