Shoppen

Hello ladies: deze items scoor je best tijdens de zomersolden

De zomer is in het land, dus dat betekent ook dat de solden opnieuw begonnen zijn. Hét ideale moment dus om een paar schoenen of andere kledingstukken te kopen die eigenlijk al lang aan vervanging toe zijn. Deze duurdere aankopen die je af en toe durft uit te stellen, staan tijdens de solden vaak in korting en zijn dus al eens de moeite waard om te scoren. Welke items bekijk jij dit jaar best eens?

© Pixabay.com

Goede stappers

Elke dag draag je ze, dus slijten ze sneller dan een ander kledingstuk. Goede stappers zijn essentieel voor je comfort, maar nog beter als ze natuurlijk ook mooi ogen. Met sneakers voor dames kom je al een heel eind. Sneakers kan je niet alleen dragen in je vrije tijd, het is ook helemaal in om ze onder een jurkje te dragen tijdens de zomer. En nu je toch bij de schoenen kijkt, denk je best al even vooruit. Je wil natuurlijk goed voorbereid zijn wanneer het in België weer gaat regenen en kouder wordt. Daarom zijn laarzen voor dames ook al een goede aankoop tijdens de zomersolden. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn!

Juwelen en horloges

Yes, bling bling! Tijd om deze zomer opnieuw te shinen met prachtige oorbellen, kettingen of een nieuwe horloge. Misschien ben je afgelopen jaar een aantal oorbellen kwijtgeraakt, of zijn ze door het jaar heen hun mooie kleur verloren… Tijd om hier dus verandering in te brengen! Mooie juwelen kunnen best duur zijn, maar tijdens de solden is het al eens de moeite waard om goed rond te kijken. Droomde je altijd al van een designer stuk, dan heb je misschien dit jaar geluk dat je favoriete merk mooie kortingen aanbiedt! Ook bij juwelen krijg je af en toe een extra paar gratis en dat is natuurlijk ideaal. Juwelen die je overdag draagt om naar werk te gaan, tippen niet aan die voor een trouwfeest. Een extra paar is altijd welkom dus!

© Pixabay.com

Snufjes voor in huis

Naast kledij valt er natuurlijk ook korting te rapen bij andere zaken. Denk maar aan elektronica of andere snufjes voor binnen en buiten. Met de warme temperaturen kan het kwik in huis ook wel eens snel gaan stijgen. Airco’s en ventilators zijn dan je redders in nood en het is natuurlijk mooi meegenomen als die in promo staan. Met mooi weer, breng je natuurlijk buiten veel meer tijd door. Heb je nog een tafel, ligzetel of ander meubilair nodig, dan kijk je best ook eens rond in tuincentra in de buurt. Wie weet vind je je favoriete tuinset terug aan de helft van de prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *