Vrije Tijd

Organiseer een verjaardagsfeest om nooit te vergeten

Of je nu iemand bent dat elk jaar zijn verjaardag uitgebreid wilt vieren of iemand die alleen speciale verjaardagen viert, dat maakt allemaal niet uit. Je verjaardag is hoe dan ook de perfecte gelegenheid om al je vrienden en familie uit te nodigen.

Zeker voor elke mijlpaal die je bereikt moet je een feest organiseren om nooit te vergeten. Maar hoe start je hier nu aan? Als kind was het heel gemakkelijk om een thema te kiezen voor je verjaardagsfeest en de plaats waar je feest plaatsvond. Je koos gewoon als thema je grote held van die moment. Was het een superheld, iemand van je favoriete tv-serie of de held van je favoriete sportploeg? Als volwassene is dat net iets moeilijker. Mensen verwachten dat je origineler uit de hoek komt. Dat is exact wat we je meegeven in deze blog: originele ideeën voor je verjaardagsfeest.

© Pixabay.com

Cocktail party

Niet zomaar je alledaagse cocktail party. Wel eentje waarbij je zelf onder begeleiding van een cocktailspecialist je eigen cocktail samenstelt en maakt.

Dit zorgt voor een heel toffe sfeer en heel wat gelach. Sommigen gaan een cocktail maken waarvan je moet kokhalzen, waar anderen dan weer eentje maken dat een ontdekking is en dat je vanaf dan altijd drinkt met je vrienden of vriendinnen.

De uitnodigingen die je uitstuurt kun je ontwerpen met cocktails op. Super tof om mensen al in de sfeer van je feest te brengen. En je krijgt in de toekomst sowieso toffe verjaardagskaarten binnen het cocktail thema 😉

Haal je innerlijke detective naar boven

Houd een avond waarbij je samen in groep een onopgeloste moord oplost. Dit is een super leuke groepsactiviteit waarbij je met zijn allen op zoek gaat naar nieuwe aanwijzingen en tips over wie de moordenaar is.

Wat je ook kan doen is samen naar een escape room te gaan. Bij een escape room word je opgesloten in een kamer en moet je aan de hand van tips proberen te ontsnappen vooraleer je tijd op is. Een echte aanrader om te doen!

© Pixabay.com

Dagje in de wellness

Dit is misschien iets meer voor vrouwen, maar een dagje een privé wellness afhuren voor al je vriendinnen is super ontspannend.

Op het einde van de dag schuif je samen met al je vriendinnen de benen onder tafel in een heerlijk restaurantje met een glaasje wijn. Geniet van de lieve woordjes en complimentjes op je verjaardagskaart over de vrouw en vriendin die jij bent!

Zo zijn er nog heel veel dingen die je kan doen om van je verjaardagsfeest een onvergetelijke dag of avond te maken. Wat je ook kiest om te doen, we weten zeker dat het super leuk wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *