Seks & Relaties

Sexy lingerie: tips om de jouwe te kiezen!

Het kiezen van sexy lingerie is een uitdaging, maar met onze tips wordt deze taak gemakkelijker.

Niets vrouwelijker dan delicate lingerie. Kant, transparanten en franjes fascineren mannen. Wanneer het goed gekozen is, laat het ondergoed de rondingen beter uitkomen en omlijnt het het lichaam, waardoor de positieve punten worden versterkt.

Naast een opvallende make-up, de juiste kleding en het juiste kapsel voor een speciale date, kun je niet afzien van sexy lingerie als je na de film of het diner van een moment van intimiteit wilt genieten.

© Pixabay.com

Tips voor het kiezen van Sexy Lingerie

De ideale lingerie moet zich perfect naar jouw lichaam vormen en vooral comfortabel zijn. Bovendien moeten de stukken passen bij jouw persoonlijkheid en de gelegenheid.

Er zijn basisstukken voor dagelijks gebruik, en meer gewaagde stukken, ideaal voor speciale gelegenheden. Wat kleuren betreft, zijn de opties ontelbaar. Daarom is het goed te weten dat het contrast van de stof met de huid bij mannen meestal opzien baart.

Kleur

Kies felle kleuren die jouw lichaam tot zijn recht laten komen en contrasteren met jouw huidskleur. Lingerie in kleuren die te dicht bij jouw huidskleur liggen, komt jouw lichaam niet ten goede en kan beter niet gedragen worden op romantische afspraakjes.

Bustier

De bustier is een essentieel stuk als het gaat om sexy lingerie. Het kan zwart, rood, wit, gekleurd zijn, het maakt niet uit. Het is een strak stuk rond het lichaam en accentueert de borsten en de taille.

De meeste zijn meestal gemaakt van kant, satijn, edele en delicate stoffen. Als je overweegt een sexy en omhullende sfeer te creëren, is het bustier de perfecte keuze.

G-string

Ja, de G-string zal altijd sexy blijven, maar er zijn slips die de billen goed bedekken en niets aan sensualiteit inboeten. Ze tekenen niet af onder kleren, wat perfect is en waardoor je je altijd heel aantrekkelijk voelt.

De doorzichtige of kanten details geven een meer romantische uitstraling, en zelfs als het niet jouw stijl is, is het een goede optie om jouw partner te verrassen.

© Pixabay.com

Kleding van leder

Voeg lederen elementen toe, ook in de lingerie. Het materiaal, dat meer weerstand biedt, helpt het lichaam te modelleren en past bij een hoge laars in dezelfde kleur.

Leder is een stof die sterk geassocieerd wordt met vrouwelijke sensualiteit en die een beeld oproept van een krachtige en dominante vrouw. In intieme momenten stimuleert leder zeker alle zintuigen van het koppel en zorgt het voor momenten van veel plezier en medeplichtigheid.

Sensuele Fantasie

Leuk, gedurfd en oneerbiedig, de erotische fantasie is een stuk dat steeds meer aan kracht wint bij vrouwen die willen durven en uit de routine willen stappen.

Iets anders doen en andere gewaarwordingen bij de partner opwekken, kan datgene zijn wat nodig is om de relatie aangenamer te maken. Het kan een politieagent kostuum, verpleegster kostuum, schoolmeisje kostuum zijn.

Er zijn ontelbare modellen! Denk aan iets dat met je partner te maken heeft en waardoor je je fantasie de vrije loop laat. Hij zal het geweldig vinden!

Investeer in jezelf, laat verlegenheid achterwege en probeer wat vaker sexy lingerie te gaan dragen. Het resultaat kan verrassend zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *