Seks & Relaties

Beleef de meest romantische valentijn met deze 3 tips

Wil je van de volgende valentijn wat speciaals maken voor je geliefde maar zoek je nog een origineel idee? Geen paniek, we’ve got you! Met deze 3 tips scoor je gegarandeerd bij je partner en beleven jullie de fijnste valentijn ever!

© Pexels.com

Date night special

Verras je geliefde met een speciale date night thuis: kook wat lekkers, of bestel een afhaalmaaltijd in jullie favoriete restaurantje. Maak het extra gezellig in huis. Zet de woonkamer vol kaarsjes en geef de tafel een feestelijke aankleding met veel goud en rode accenten. Trek je mooiste kleren aan, of de kleren waarvan je weet dat je partner ze mooi of sexy vindt, en doe een lekker geurtje op. Vergeet ook vooral die sexy lingerie niet! Zo kom je zelf al helemaal in een zelfverzekerde stemming. Na het romantische dinertje kan je een lekker warm bad laten vollopen voor je geliefde. Doe er wat lekker geurend badzout in en zet de badkamer vol kaarsjes. De rest van de avond kunnen jullie zelf wel verder invullen. 

Maak het persoonlijk

Hoe vind je passende en vooral persoonlijke valentijnscadeaus? Ga op zoek naar iets dat je partner graag doet, waar hij of zij door gepassioneerd is, of wat je partner opwindend vindt. Ligt die passie bij auto’s? Dan is een luxueuze sleutelhanger met een persoonlijke boodschap misschien een idee? Of verzamel doorheen het jaar leuke herinneringen aan momenten die jullie samen beleefden: een schelpje van die romantische wandeling op het strand, een bierviltje waarop je een leuke boodschap schreef op café, een stompje kaars van dat diner bij kaarslicht. Stop al die kleine herinneringen in een mooie gepersonaliseerde doos et voilà: het perfecte cadeau dat jullie liefde van het voorbije jaar samenvat. 

© Pexels.com

Een cadeau voor je partner maar toch ook voor jezelf

Een beetje eigenbelang mag, zeker als het over valentijnscadeautjes gaat. Valentijn voor hem én haar! Want als jij je er sexier door gaat voelen, komt het ook je partner ten goede, toch? Een mooi lingeriesetje is altijd een winnaar! Maar misschien mag het wel een keer een tikje meer zijn? Dan is een boudoir fotoshoot gegarandeerd een schot in de roos. Jij beleeft een dag om nooit te vergeten waarbij je heerlijk in de watten gelegd wordt en nadien kies je er de mooiste foto’s uit om cadeau te doen aan je partner. Allemaal gebundeld in een prachtig fotoboek, of waarom niet, een mooie uitvergroting om aan de muur te hangen. Wedden dat je partner helemaal wild wordt van het resultaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *