Vrije Tijd

5 boekentips voor gezellige avonden thuis

Me-time is belangrijk. Een goed, ontspannend boek helpt je om die tijd voor je te nemen. Weet je niet met welk boek te beginnen? Gelukkig zijn wij er dan voor jou met 5 boekentips. Deze 5 boekentips bezorgen je sowieso één of meerdere gezellige avonden thuis. Tip: pak er een glas wijn bij of een heerlijke mok warme thee. En … geniet!

5 boekentips voor gezellige avonden thuis
© Pixabay.com

Boekentip 1: ‘De zeven zussen’ van Lucinda Riley

Heb je nog niet van ‘De zeven zussen’ gehoord? Dan heb je vast onder een steen geleefd. We durven dit te schrijven, omdat Lucinda Rileys boekenserie ‘De zeven zussen’ een echte hit is. De serie vertelt het verhaal van zes geadopteerde zussen. Wanneer hun adoptievader, Pa Salt, overlijdt, begint er een nieuw hoofdstuk voor hen. De zussen gaan elk op zoek naar hun afkomst. Lucinda Riley verweeft in elk boek de wereldgeschiedenis met fictie. Het resultaat zijn dikke pillen. Zet je over de dikte heen, want deze boeken bezorgen je heel wat avonden plezier.

Boekentip 2: ‘Voor jou’ van Jojo Moyes

‘Voor jou’ is het eerste deel uit een serie van drie boeken van Jojo Moyes. De twee andere delen zijn in juiste volgorde ‘Een leven na jou’ en ‘Voor mij’. Het zijn liefdesverhalen die je raken. Misschien ga je er zelfs een traantje van wegpinken. Sterk aan deze verhalen is vooral hun hoge herkenbaarheid. Het lijkt alsof jij dit elk moment kunt meemaken. Als je ‘Voor jou’ gelezen hebt, bekijk dan ook eens de film ‘Me before you’ dat erop gebaseerd is. Je zal ervan genieten.

Boekentip 3: ‘Zeven perfecte dagen’ van Rosie Walsh

Ben je op zoek naar een echte pageturner? Dan is ‘Zeven perfecte dagen’ van Rosie Walsh het boek dat je nu moet vastpakken. Je krijgt de kans om een geweldige man te ontmoeten waarmee je zeven dagen mag doorbrengen. Op het einde van de week zijn jullie allebei ervan overtuigd dat jullie elkaars grote liefde zijn. Maar… dan hoor je plots niets meer van hem. Hoe komt het? Je vrienden geven je het advies om hem zo snel mogelijk te vergeten? Maar… is er niets gebeurd? Het antwoord lees je in ‘Zeven perfecte dagen’ van Rosie Walsh.

5 boekentips voor gezellige avonden thui
© Pixabay.com

Boekentip 4: ‘Ik ben je niet vergeten’ van Christina Lauren

‘Ik ben je niet vergeten’ is misschien wel het meest herkenbare boek tussen al deze boekentips. Vlak voor Macy gaat trouwen, staat ze plots oog in oog met haar jeugdliefde. Wat nu? Christina Lauren vertelt met enorm veel humor dit boeiende verhaal.

Boekentip 5: ‘Geachte Mr. Knightley’ van Katherine Reay

In dit boek volgen we Samantha Moore die met behulp van een studiebeurs journalistiek studeert. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad en is vastberaden om haar doel te bereiken. In ruil voor de studiebeurs schrijft ze brieven aan een zekere Mr. Knightley. Hierdoor krijgen we de kans om een bijzondere blik te werpen in het leven van Sam en zie je vanop de eerste rij welke verandering ze doormaakt. Dit is genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *